Έγκλημα κατά τη ΝΔ ο διάλογος του Αν.Ξανθού με την συλλογικότητα για τα δικαιώματα των κρατουμένων

Η ΝΔ σε ανακοίνωση της επιτίθεται στον υπουργό Υγείας  κ. Αν.Ξανθο επειδή είχε έναν δημοκρατικό και ειλικρινή διάλογο με την συλλογικότητα για τα δικαιώματα των κρατουμένων.

Oλόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κουκουλοφόροι και αναρχικοί συζητούν ανενόχλητοι στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Αν.Ξανθού. Του δίνουν εντολές και του ζητούν το λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας.

Τον ψέγουν γιατί δεν αποφυλακίζονται νωρίτερα οι τρομοκράτες…», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει πως «ο κ. Ξανθός απολογείται και τους υπενθυμίζει ότι έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Ξηρού».
«Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση επαγγέλθηκε διάλογο με τους κουκουλοφόρους και το κάνει πράξη. Άλλωστε το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης αφορούσε εξυπηρετήσεις σε τρομοκράτες. Οι σχέσεις είναι γνωστές.

Τώρα, όμως, αποκαλύπτονται! Για τις σχέσεις αυτές, για το άβατο των Εξαρχείων και την ανασφάλεια των πολιτών, αναμένουμε την προσεχή Παρασκευή τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επαναλαμβάνουμε ότι με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν αμέσως στη χώρα», προσθέτει η ΝΔ.

Σχετικά Νέα