Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Φεβ 24th, 2016

Άνοιξαν τα μπλόκα σε Ισθμό και Τέμπη

Άνοιξαν οι αγρότες τα μπλόκα στον Ισθμό της Κορίνθου αλλά και στα Τέμπη, στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβασης. Σκληραίνουν τη στάση τους, όμως, σε άλλα σήμεια. newego_LARGE_t_1101_54636083_type13148

 Άνοιξε την Τετάρτη το μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό της Κορίνθου και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κορίνθου-Αθήνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε παλαιά και νέα εθνική οδό.

Νωρίς το πρωί, οι αγρότες της Κορίνθου απομάκρυναν τρακτέρ και αγροτικά οχήματα από την εθνική οδό που είχαν αναπτύξει εκεί και δήλωσαν ότι εφεξής θα προβούν σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Σε ένδειξη καλής θέλησης, όπως ανακοίνωσαν οι αγρότες, λόγω επιδείνωσης του καιρού άνοιξαν τα Τέμπη. Τα Τέμπη θα παραμείνουν ανοιχτά όλο το βράδυ.

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Αττικής οδού στην έξοδο προς το αεροδρόμιο προχώρησαν οι αγρότες του μπλόκου της Παιανίας. Οι αγρότες άνοιξαν πριν λίγα λεπτά την έξοδο ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση, καθώς είχε δημιουργηθεί ουρά περίπου 4 χιλιομέτρων. Ύστερα από λίγο αποχώρησαν.

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo