Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Αυγ 25th, 2016

Άννα Κορακάκη: Ουδέποτε προσκλήθηκα να παραβρεθώ στο Προεδρικό Μέγαρο

i-ora-tis-annas-korakaki«Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι” τονίζει η χρυσή ολυμπιονίκης, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη έρχεται μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη μη παρουσία της στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

“Ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παραβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν” τονίζει η χρυσή ολυμπιονίκης, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη έρχεται μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη μη παρουσία της στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές” αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

“Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά…” προσθέτει στην ανάρτησή της, για να καταλήξει πως “αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι”.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo