Τριτολογία Αλέξη Τσίπρα:Η διαπλοκή στον τόπο θα βρει τον μάστορά της

????????????????????????????????????

Στην τριτολογία του ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν έδωσε απαντήσεις και όσες απαντήσεις έδωσε δεν έπεισαν κανέναν. “Οι απαντήσεις μου θύμισαν τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μάθαμε όμως ότι υπάρχει σκάνδαλο Siemens και αυτό είναι πρόοδος. Επέλεξαν να απουσιάσουν τρία κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μεϊμαράκης και μου κάνει εντύπωση. Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει πως αυτή η απουσία μπορεί να έχει κάποιο νόημα.

Για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως ακόμα και το 100% της κρατικής επιχορήγησης να πηγαίνουν στην αποπληρωμή, αντιλαμβάνεστε πως δεν θα αποπληρωθούν τα δάνειά σας ούτε σε 122 χρόνια, ενώ το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται 442 χρόνια για την αποπληρωμή.

Απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε:Επίσης είπατε πως γίνονται πλειστηριασμοί και αναφέρετε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και έψαξα για τις 6 εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο και ο δήμαρχος της περιοχής δήλωσε πως δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στην περιοχή.

Ο κ.Τσίπρας συνέχισε λέγοντας:”Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως έριξα το επίπεδο και μίλησα χυδαία. Σήμερα μάθαμε για τον Κήρυκα Χανίων και αλλάξατε θέση από εκείνη του πατέρα σας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Να δούμε τώρα ποιός λέει ψέματα και ποιός όχι. Με αυτά που λέτε σήμερα εκθέτετε τον πατέρα σας. Το δάνειο αυτό θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί από το 2006 και έρχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα δικό σας ξεχασμένο δάνειο για να παραδεχθείτε πως θα μπει σε ρύθμιση”.

Αναφορικά με  το θέμα της Siemens ανέφερε:Eίπατε πάλι πως πρέπει να ντρέπομαι! Και είπατε ότι λέω ψέματα και πως δεν είχατε καμία διευκόλυνση από τον κ. Χριστοφοράκο. Εσείς πληρώσατε τον εξοπλισμό σας, αλλά αφότου έσκασε το θέμα.

“Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω παρά μόνο για να πάρει φόρα”τόνισε ο πρωθυπουργός. “Η διαπλοκή στον τόπο θα βρει τον μάστορά της”πρόσθεσε.

“Θα τελειώσει και με θεσμικό τρόπο. Θα ήθελα να είστε σύμμαχος αλλά εσείς είστε απέναντι. Όπως είπε οι εκλογές δεν γίνονται κάθε τρεις και λίγο. Εκλογές θα γίνουν το 2019″είπε απευθυνόμενος στον Κυρ.Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα