Συνάντηση Π.Καμμένου με τη στρατιωτική ηγεσία του Κουβέιτ

526Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων του Κουβέιτ μετά από πρόσκληση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας.

Σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Κουβέιτ, αντιστράτηγος Μοχάμεντ Αλ Κέντε, συνοδευόμενος από το διοικητή της Αεροπορίας του Κουβέιτ, υποπτέραρχο Αμπντουλάχ Αλ Φουντάρι, και το διοικητή του Ναυτικού του Κουβέιτ, υποναύαρχο Χαλέντ Αλί Αμπντουλάχ κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία επισκέφθηκαν το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Στο επίκεντρο των διμερών συνομιλιών με τους Έλληνες ομολόγους τους -αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση και αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη- βρέθηκα.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Κουβέιτ έγινε δεκτός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών καθώς και τις εξελίξεις στην περιοχή.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η επίσημη επίσκεψη της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων του Κουβέιτ ολοκληρώνεται αύριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα