Φ.Γεννηματά:Έχετε διατηρήσει τίποτα από αριστερό παρελθόν;

42342Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Φ.Γεννηματά, στην κυβέρνηση,καλώντας τον πρωθυπουργό να μελετήσει και να απαντήσει στα όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο σχετικά με τις λίστες με τα προαπαιτούμενα.

“Το μήνυμα που στέλνουμε ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί. Φοβάμαι και ανησυχώ γιατί όσο επιλέγετε να δίνετε το βάρος σε αντιπαραθέσεις με τη ΝΔ, η χώρα βαλτώνει και βουλιάζει γιατί εγκαταλείψατε τη συζήτηση για την διαπραγμάτευση για το χρέος και τώρα γίνεται φανερό ότι αν υπάρξει συζήτηση για το χρέος θα συνοδεύεται από σκληρότατα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες”ανέφερε η κ.Γεννηματά.

“Είχατε το θράσος να μιλήσετε για πλειστηριασμούς” είπε σε έντονο ύφος η κ.Γεννηματά,προσθέτοντας :”Δεν έχετε προστατέυσει τίποτα και κανέναν. Ακούγοντας τον υπουργό σας για την διαπλοκή που προκαλέσατε, νόμιζα ότι ακούω υπουργό του Καραμανλή. Όχι μόνο με την ανοχή σας αλλά με τη σύμφωνη γνώμη σας, προστάτευε απολύτως. Τι κυβέρνηση έχουμε; Έχετε διατηρήσει τίποτα από αριστερό παρελθόν; Ή σας φτάνουν τα πορτραίτα του Τσε και του Άρη Βελουχιώτη”;

Τέλος σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε:”Η ιδιωτικοποίηση των συχνοτήτων έγινε από την κυβέρνηση Τζανετάκη το 1989, στελέχη της σημερινής σας κυβέρνησης είχαν καθοριστικό ρόλο τότε”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα