Φλαμπουράρης:Ισχνά τα επιχειρήματα Μητσοτάκη

8524
Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη προκάλεσε η ονομαστική αναφορά που έκανε στον ίδιο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε εσκεμμένα αγνόησε, είτε πραγματικά δεν γνωρίζει. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής η οποία συνεδρίασε, τα μέλη που την συναποτελούν είναι επτά. Δύο είναι από αυτούς μόνο μέλη της κυβέρνησης και οι υπόλοιποι είναι δικαστές και ένας εκπρόσωπος της ΝΔ. Και αυτή η επιτροπή του πόθεν έσχες δεν βρήκε το παραμικρό να καταμαρτυρήσει και να καταγράψει για το δικό μου πόθεν έσχες. Άρα ελπίζω και πιστεύω ότι θα ανακαλέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση και πρόσθεσε:

«Πραγματικά είναι λυπηρό σε μια τέτοια συζήτηση που το θέμα είναι η διαφθορά και η αντιμετώπιση και της διαφθοράς και της διαπλοκής, τα επιχειρήματα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι τόσο ισχνά και να αναφέρει ονόματα που έχουν λήξει τα θέματά τους».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα