Β.Λεβέντης:«Προτείνω στον κ.Μητσοτάκη να θυμάται ότι η οικογένειά του ενέχεται σε μεγάλες ιστορίες με μεταγραφές»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το Κυπριακό, λέγοντας: «Στη Νέα Υόρκη είδα τον πρόεδρο της Κύπρου, τον κ. Αναστασιάδη. Τον ρώτησα για τις συνομιλίες και του είπα “δεν πιστεύω να υπογράψεις, αν δεν φύγουν οι έποικοι και τα στρατεύματα κατοχής”. Με κοίταξε με μεγάλη ανησυχία, σαν να με επιβεβαίωσε. Κι εδώ η αίθουσα κάθεται και λέει ο ένας τον άλλο λωποδύτη. Δεν μας στέλνει ο κόσμος για να κάνουμε καβγάδες, αλλά για να είμαστε χρήσιμοι».

Επίσης, υποστήριξε ότι σε συνάντηση που είχε με «πρεσβευτή μεγάλου κράτους» για το Σκοπιανό, έμαθε ότι «όλοι, και ο Καραμανλής και ο Σημίτης και ο Τσίπρας έχουν συμφωνήσει με τον όρο Μακεδονία».

Ακόμη,ο κ.Λεβέντης επέρριψε ευθύνες  στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολιτική οξύτητα,ενώ αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, επισήμανε  ότι από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Ν.Δ. ο Κ. Μητσοτάκης καμία εταιρεία δεν μετρά πια ποιοι θέλουν την οικουμενική κυβέρνηση.

«Άρα ο Κ. Μητοτάκης έφερε την απόρριψη της συναίνεσης και υποχρέωσε και τον Τσίπρα να κάνει το ίδιο. Και έτσι πήγε χαμένη η απλή αναλογική που εγώ την αντιλαμβάνομαι ως μία προσπάθεια συναίνεσης. Ένας οξύς Μητσοτάκης αναγκάζει και τον Τσίπρα να ακολουθήσει σαν σαλιγκάρι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ με αφορμή την συνεργασία με τον κ. Γιάννη Καλλιάνο.«Προτείνω στον κ. Μητσοτάκη να θυμάται ότι η οικογένειά του ενέχεται σε μεγάλες ιστορίες με μεταγραφές. Δεν είναι καλό τη λύση των μεταγραφών να την χρησιμοποιεί και ο γιος Μητσοτάκη» είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα