Κουμουτσάκος:Η ΝΔ θα βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία για τις άδειες

64546«Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα «πόθεν έσχες» και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό.

«Το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας. Για τη ΝΔ είναι αδιανόητο η επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δύο εικονικές συμμετοχές; Όλοι αναρωτιούνται. Τον νέο έλεγχο ‘πόθεν έσχες’ του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν; Εδώ που φτάσαμε, η κυβέρνηση έχει μόνο μία επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει κυβέρνηση».

«Η αποχώρηση Καλογρίτσα, αποδεικνύει την απόλυτη γελοιοποίηση της διαδικασίας» δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας. «Και αυτά με κυβερνητική εμμονή, ότι όλα αυτά τα τρελά, βοσκοτόπια, πληρεξούσια, παράνοιες, είναι λογικά, αποδεκτά και συνιστούν εξυγίανση και νίκη κατά της διαπλοκής» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα