Λαϊκή Ενότητα:Να πούμε «όχι» στο ξεπούλημα του Ελληνικού

766«Με αφορμή την επίσπευση της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με τεράστιες πολιτικές, και όχι μόνο, ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ΛΑ.Ε. συμμετέχει και καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος(Αμαλίας – έξω από τη Βουλή)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στην κύρωση της συμφωνίας ΤΑΙΠΕΔ και LAMDA Development προχωρά βιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα του Ελληνικού.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή άρον-άρον με στόχο να ψηφιστεί την Τετάρτη 21/9, αγνοώντας, μεταξύ άλλων, επιδεικτικά τις σημαντικές και ουσιώδεις αιτιάσεις της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού που αποδεικνύουν το μεγάλο οικονομικό, κοινωνικό και οικολογικό έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας.

Αναλυτικά στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν το έγκλημα το οποίο συντελείται, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, στην οποία παρευρέθηκαν εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας, ο ευρωβουλευτής, Νίκος Χουντής και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το ξεπούλημα του Ελληνικού.

Με αφορμή την επίσπευση της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με τεράστιες πολιτικές, και όχι μόνο, ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ΛΑ.Ε. συμμετέχει και καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος(Αμαλίας – έξω από τη Βουλή).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα