Ο Αλ.Τσίπρας συνάντησε τους αθλητές της Ολυμπιάδας

543Τους αθλητές που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα με τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και αυτούς που έκαναν το καλύτερο δυνατό εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, υποδέχτηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ:

Η χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, ο «ασημένιος» Σπύρος Γιαννιώτης, οι «χάλκινοι» ιστιοπλόοι μας Μάντης και Καγιαλής ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που συνάντησε ο πρωθυπουργός και είχε σε όλους να πει καλά λόγια. «Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου, αλλά κυρίως για το ήθος που έδειξες μετά, με τις δηλώσεις σου» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον Σπύρο Γιαννιώτη, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα και προπονητή της Άννας Κορακάκη, Τάσο, ο πρωθυπουργός του ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το μέρος που έκανε προπόνηση η Άννα…

Η ίδια η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτήρισε «πολύ ωραία» τη συνάντηση. «Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση. Δεν συζητήσαμε για προβλήματα» είπε και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τον κάθε αθλητή ξεχωριστά. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ ωραίες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε για τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού. Οι συναντήσεις που γίνονονται μακριά από τα φώτα τις κάμερες, είναι πιο σημαντικές».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, στάθηκε σε μια ατάκα του πρωθυπουργού, ότι δεν πρέπει να τους θυμηθούν ξανά, μετά από τέσσερα χρόνια…

«Είχαμε πει ότι θέλαμε περισσότερα και καλύτερου χρώματος μετάλλια. Δεν πιστεύαμε όμως και ότι θα παίρναμε τρία χρυσά και συνολικά έξι μετάλλια» συμπλήρωσε και κατέληξε: «Αυτές οι συναντήσεις που γίνονται είναι πολύ σημαντικές και συζητήσαμε διάφορα σημαντικά θέματα. Όπως μας είπε και ο πρωθυπουργός, δεν πρέπει να μας θυμηθούν ξανά μετά από τέσσερα χρόνια…».

Εκτός από τους Ολυμπιονίκες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής που συμμετείχε στους Αγώνες του Ρίο, στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση πήγαν ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, και ο υπαρχηγός της αποστολής Μανώλης Κολυμπάδης. Στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου υποδέχτηκε στους αθλητές ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα