Από ώρα σε ώρα «on air» τα ονόματα για τις τηλεοπτικές άδειες

fdsfdsafΠερίπου δύο 24ωρα συμπληρώνονται από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η δημοπράτηση συνεχίζεται ομαλά υπό άκρα μυστικότητα στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και παρόλο που οι φημολογίες οργιάζουν κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας ,καθώς  ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης και των τεσσάρων αδειών.

Παράλληλα,από το πρωί της Τετάρτης υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.

Στο πολιτικό πεδίο η σύγκρουση συνεχίζεται με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους,με την αντιπαράθεση να είναι ιδιαίτερα οξυμένη.

Η αντίστροφη μέτρηση πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τους τέσσερις επιχειρηματίες στους οποίους κατακυρώνονται οι τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής εμβέλειας έχει ξεκινήσει,και όλοι πλέον έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ΓΓΕΕ  περιμένοντας «λευκό καπνό».

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα