Αλ.Τσίπρας:«Το αεροδρόμιο της Πάρου είναι ένα έργο υπόδειγμα για το πώς μπορούν να γίνουν σημαντικά επιτεύγματα»

jhkjhΤο έργο του νέο αεροδρομίου στην Πάρο υλοποιήθηκε εξαιρετικά σύντομα και θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια του αερολιμένα.

“Η Πάρος είναι τοπόσημο στις καμπάνιες για τον ελληνικό τουρισμό”, πρόσθεσε, ενώ έκανε ιδιαίτερο λόγο για ένα έργο, το οποίο, όπως είπε,” όχι μόνο δεν είναι κοστοβόρο αλλά θα συνεισφέρει και στο Δημόσιο γιατί δεν καταβάλει πλέον τα 4,2 εκατ. ευρώ της επιδότησης της άγονης γραμμής”.

“Το έργο αυτό έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία, παρά μόνο στον λαό της Πάρου”, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας τον νέο κρατικό αερολιμένα του νησιού.

Επίσης,ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το έργο ως παράδειγμα και υπόδειγμα συνδυασμού πολιτικής βούλησης και συνεργασίας πολιτών,σημειώνοντας ότι  ότι η Πάρος βρίσκεται στην καρδιά της ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας που είναι ο τουρισμός.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι το τελευταίο στάδιο του έργου υλοποιήθηκε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα 102 ημερών και παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες, ενώ αποτελεί – όπως επισήμανε – «παράδειγμα για το πώς όταν υπάρχει ο συνδυασμός της πολιτικής βούλησης και της θέλησης των πολιτών και των τοπικών φορέων τότε μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα».

Εξέφρασε δε την ευχή του το μεγάλο έργο να είναι η αρχή μιας σημαντικής πορείας ανάκαμψης για τον τόπο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα