Κουτσούμπας:«Είστε όλοι σας τελικά μία μεγάλη απάτη»

ηγφηφΣτην καίρια ευθύνη του πολιτικού προσωπικού των κυβερνήσεων από τον Γ.Παπανδρέου μέχρι σήμερα, αναφέρθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημ.Κουτσούμπας, κατά την συζήτηση στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή σε σχέση με capital controls, συμφωνία με τους δανειστές και ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ψήφιση της απλής αναλογικής και τις χθεσινές προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και την σημερινή πρόταση εξεταστικής από τον Κυρ.Μητσοτάκη και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ.Κουτσούμπας σημείωσε ότι δεν γεμίζουν έτσι ούτε οι τσέπες ούτε τα στομάχια του κόσμου … ο λαός δεν χορταίνει ούτε με εξεταστικές ούτε με τέτοιες συζητήσεις.
Επανέλαβε την πάγια θέση του ΚΚΕ ότι μόνο με την κατάρτηση όλων των νόμων που έχουν ψηφιστεί το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.
Σημείωσε την βασική ευθύνη του πολιτικού προσωπικού των κυβερνήσεων από το 2009 και μετά και σημείωσε ότι αυτό το πρόβλημα δεν λύνεται με εξεταστικές … πολιτική πρέπει να είναι η καταδίκη, αφού πολιτικές ήταν και οι αποφάσεις, υπογράμμισε.
Πρόκειται για ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα από όλους αυτούς που φταίνε, για την κρίση, την κατάντια, την ανεργία, την φτώχεια. «Είστε όλοι σας τελικά μία μεγάλη απάτη … αργά ή γρήγορα, ο λαός θα αναλάβει την πολιτική σας τιμωρία», είπε ο κ.Κουτσούμπας.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα