Ο Αλ.Φλαμπουράρης αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

γηφγφΚατηγορηματικά απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εκλογές πριν την ώρα τους δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Εκλογές δεν βλέπω, εμείς θα βάλουμε την Ελλάδα στη νέα εποχή. Η θεωρία ότι ο κόσμος ψηφίζει για κυβέρνηση εμπεριέχει παράφραση, ψηφίζει και για κυβέρνηση και για αντιπολίτευση. Εμείς θέλουμε είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα, να τη βάλουμε σε νέα ρότα, πρέπει να αλλάξουν πολλά. Δίνουμε μάχη να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το πολιτικό σύστημα» σημείωσε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι δεν πίστευε ότι θα συγκεντρωθούν οι 200 ψήφοι για τον εκλογικό νόμο γιατί ήταν δεδομένη η στάση ορισμένων κομμάτων. «Όμως η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει» τόνισε.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές και όσο πάει καλά η οικονομία οι φόροι θα μειώνονται. Ανέφερε ότι δεν ισχύει το ότι αφελληνίζονται οι ελληνικές τράπεζες και πρόσθεσε ότι οι τράπεζες πρέπει πλέον να παίξουν ουσιαστικό ρόλο υπηρετώντας την ελληνική οικονομία και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Πηγή: Αυγή

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα