Δ.Σταμάτης: Πρόωρες εκλογές μέχρι τα τέλη του χρόνου

156156«Πιστεύω ότι από τη σκέψη του πρωθυπουργού περνάει να κάνει όσο πιο γρήγορα εκλογές, μέσα στον Οκτώβριο ή μέχρι το τέλος του ?16» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό των πολιτών, ενώ χαρακτήρισε «θεατρική παράσταση» τη συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στις διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταμάτης στην εκπομπή «Δύο στις 12», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πιθανότατα σκέπτεται να προσφύγει γρήγορα στις κάλπες για να πετύχει -όπως είπε- μια ήττα διαχειρίσιμη. «Γιατί όσο περνάει ο χρόνος, η ήττα μετατρέπεται σε πανωλεθρία και αυτό το καταλαβαίνει», τόνισε ο κ. Σταμάτης.

Σχολιάζοντας τα θέματα του εκλογικού νόμου και της συνταγματικής αναθεώρησης, που έβαλε στο τραπέζι η κυβέρνηση, είπε ότι τον προβληματίζει η σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από αυτές τις πρωτοβουλίες, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξυφαίνει σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Για τα μέτρα κοινωνικής ανασυγκρότησης και άμβλυνσης των συνεπειών από την απώλεια του ΕΚΑΣ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξαπατά τους πολίτες», αναφέροντας ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε διαθέσει για την κοινωνική πολιτική 450 εκατ. ευρώ από το πλεόνασμα και η σημερινή μόλις 108 εκατ. ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα