Ολομέτωπη επίθεση της Μισέλ Ομπάμα κατά του Τράμπ(Βιντεο)

8897879Η Μισέλ Ομπάμα εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το βίντεο με τα σεξιστικά σχόλια, την ώρα που ο ίδιος ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος μιλά για «συνωμοσία» ώστε να τον «κρατήσει έξω από τον Λευκό Οίκο» ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά ως ψέματα τις νέες καταγγελίες γυναικών σε βάρος του. Οι New York Times (ΝΥΤ) από την πλευρά τους, τους οποίους απειλεί με αγωγή για τη δημοσίευση των νέων καταγγελιών, του διαμηνύουν: «Θα χαρούμε να τα πούμε στα δικαστήρια»…

«Εδώ έχουμε ένα πανίσχυρο άτομο που μιλά ανοικτά για συμπεριφορά σεξουαλικού κυνηγού, και πρακτικά υπερηφανεύεται για το ότι φιλά και αρπάζει γυναίκες, μιλά τόσο χυδαία που πολλοί από εμάς ανησυχούμε να ανοίξουμε την τηλεόραση αν βρίσκονται μπροστά τα παιδιά μας» είπε η Μισέλ Ομπάμα σε εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον.

«Τα ξεδιάντροπα σχόλια για τα σώματά μας, εμάς των γυναικών, η περιφρόνηση για τις φιλοδοξίες και το μυαλό μας, η πεποίθηση πως μπορεί να κάνεις ό,τι θέλεις σε μία γυναίκα, όλα αυτά είναι βάναυσα» είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τρεμάμενη φωνή.

«Δεν ήταν “συζήτηση αποδυτηρίου”. Κανείς ενήλικας, κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος, και σίγουρα κανείς που πάει για πρόεδρος δεν μιλά έτσι» τόνισε η Μισέλ Ομπάμα.

Το βίντεο από την ομιλία της Ομπάμα (αποσπάσματα στο τέλος) κυριαρχεί το πρωί της Παρασκευής στην αμερικανική τηλεόραση, τις ιστοσελίδες εφημερίδων και τα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα