Μαξίμου:«Τη Δευτέρα θα γίνει σαφές αν η ΝΔ ενδιαφέρεται για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ή για τη διαιώνιση της αυθαιρεσίας»

sfsf«Αν, πράγματι, η ΝΔ υποστηρίζει πραγματικά την ανάγκη συγκρότησης και λειτουργίας του ΕΣΡ με τις πλήρεις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, δεν έχει παρά να σταματήσει το κρυφτό με τους θεσμούς και να προσέλθει, τη Δευτέρα στις 5 μ.μ. στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με διάθεση να συμβάλει στη συγκρότησή του», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα θα γίνει σαφές αν η ΝΔ ενδιαφέρεται για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ή για τη διαιώνιση της αυθαιρεσίας.

Αν πράγματι η ΝΔ υποστηρίζει πραγματικά την ανάγκη συγκρότησης και λειτουργίας του ΕΣΡ με τις πλήρεις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, δεν έχει παρά να σταματήσει το κρυφτό με τους θεσμούς και να προσέλθει, τη Δευτέρα στις 5 μ.μ. στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με διάθεση να συμβάλει στη συγκρότησή του.

Οι υπεκφυγές και τα προσχήματα έχουν τελειώσει.

Η απόφαση του ΣτΕ είναι δεδομένη και μας δεσμεύει όλους, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Εκτός αν η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για την απόφαση του ΣτΕ και την εφαρμογή της, αλλά για τη με κάθε τρόπο παρακώλυση της συγκρότησης του ΕΣΡ, ώστε να μη ρυθμιστεί ποτέ το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Κυριακή κοντή γιορτή. Τη Δευτέρα όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει, πλέον τι ακριβώς επιθυμεί και επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα