T.Κουίκ:«Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους»

fdgdfg«Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους», τόνισε, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την υπόθεση της αναβολής της δίκης για τα «μαύρα ταμεία».

«Θα αποδοθούν ευθύνες μέχρι βαθιά, όποιοι φταίνε, ανεξάρτητα από την τεκμηριωμένη, όπως τουλάχιστον πιστεύουμε, απάντηση που έδωσε το ΥΠΕΞ», σημείωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και πρόσθεσε:

«Καλά θα κάνει και η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι λίγο προσεκτική στο πώς τοποθετείται και θα την παραπέμψω σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Tο Βήμα”, το 2008. Εγώ, πάντως, δεν έχω οικόπεδο δίπλα στου Χριστοφοράκου».

Στην επισήμανση ότι αφήνει βαρύ πολιτικό υπονοούμενο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος ανέφερε:

«Παραπέμπω στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Tο Βήμα”, να διαψεύσουν “Tο Βήμα”, του 2008 και μετά να έρθουμε να το συζητήσουμε».

Για εκλογικό νόμο: Το 2,5% είναι όριο ασφαλείας

Σχετικά με το όριο εισόδου των κομμάτων στη Βουλή που θα προβλέπει η πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι το 2,5% είναι όριο ασφαλείας.

«Κάτω από το 2,5% δεν μπορούμε για εθνικούς λόγους να το αποδεχθούμε. Το 2,5% διασφαλίζει τα εθνικά μας θέματα. Ξέρω την περιοχή, μας διασφαλίζει απόλυτα», είπε χαρακτηριστικά.

real.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα