Αδ.Γεωργιάδης:Ο Πολάκης και ο Φίλης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

23232323«Ο Πολάκης και ο Φίλης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα της μιζέριας και αυτή τη μιζέρια πρέπει να την πολεμήσουμε» τόνισε την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά της Δικαιοσύνης και της ΕΛΑΣ αλλά και το ν/σ του υπουργού Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ακόμη και για τον Πολάκη είναι σοκαριστικό αυτό που λέει… «Το υπουργείο αποφασίζει ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου αλλά δικαίωμά του, στην πορεία υλοποίησης της απόφασης, ένας από τους εργολάβους καθαριότητας πήγε στο δικαστήριο και πήρε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης απόφασης γιατί στο ΣτΕ συζητείται η κύρια απόφαση. Τη Δευτέρα η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων με το ‘‘έτσι θέλω’’ αποφασίζει να μην υπακούσει στην απόφαση και να προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις, τότε η αστυνομία προχωρά στις συλλήψεις καθώς ο εργολάβος έχει την απόφαση. Έρχεται τώρα ο κ. Πολάκης και λέει ότι το παραδικαστικό κύκλωμα αποδεικνύεται επειδή δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση και το ΣτΕ τολμά να κρίνει την ορθότητα της απόφασής του και δεν θα έπρεπε να το κάνει επειδή είναι πολιτική απόφαση… Το διανοείστε;» αναρωτήθηκε.

«Λέει ο υπουργός ‘‘πώς τολμάει το δικαστήριο να κρίνει την απόφαση;’’ Διανοείστε για τι είδους κράτους μιλάμε; Η κυβέρνηση κυβερνά κατά το Σύνταγμα και τους νόμους και ο Πολάκης νομίζει ό,τι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ν/σ Φίλη καταστρέφει την ιδιωτική εκπαίδευση»

Αποκάλεσε δε την προ ημερησίας συζήτηση για την Παιδεία που ζήτησε η ΝΔ ως τη «μητέρα όλων των μαχών». «Αντί να θέλουν τα δημόσια σχολεία καλύτερα, θέλουν να κάνουν τα ιδιωτικά να γίνουν χειρότερα… Το ν/σ Φίλη οδηγεί στην καταστροφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης και στην πλήρη ισοπέδωση των ιδιωτικών σχολείων.» «Τους κατατρύχει η δήλωση Μπαλτά ότι η ‘‘αριστεία είναι ρετσινιά’’» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Θέλει να εκφράσει τους καταληψίες η Αναγνωστοπούλου»

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου στον ΣΚΑΪ ότι «προτιμά τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη» ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «με υπερβαίνει αυτό το σχόλιο της κ. Αναγνωστοπούλου δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνει αυτό το συσχετισμό.» «Μάλλον θέλει να εκφράσει το κομμάτι των καταληψιών η Σία Αναγνωστοπούλου» συμπλήρωσε.

«Ζούμε καταστάσεις Πιραντέλο, Ιονέσκο οι εκκενώσεις των καταλήψεων έφεραν νευρική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Το επίσημο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο Αλέξης Τσίπρας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα που είναι προϊστάμενος του κ. Τόσκα… Θέλουν να ικανοποιήσουν και τα δύο ακροατήρια και αυτό που θέλει νομιμότητα και αυτό που χάιδευε τόσα χρόνια… όμως με όσα έγιναν στο Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σε δύσκολη θέση».

«Οι αντιεξουσιαστές με επιστολή τους λένε ότι αισθάνονται προδομένοι από τον Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να προστεθούν και σε άλλες κατηγορίες πολιτών που αισθάνονται προδομένοι από τον Αλέξη Τσίπρα» παρατήρησε δηκτικά.

Τηλεοπτικές άδειες

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ακόμη ότι από την κυβέρνηση και το Νίκο Παππά δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο για τη δήλωση του Κώστα Χρυσόγονου στον ΣΚΑΪ («θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι στη δημοκρατία της Κολομβίας δεν θα βρεθούν σε θέσεις κλειδιά τα πρωτοπαλίκαρα του Πάμπλο Εσκομπάρ»).

«Είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής συνταγματικού δικαίου… Θέτει ένα υπαρκτό ζήτημα ποια είναι τα κριτήρια απόκτησης τηλεοπτικής άδειας, αν είναι μόνο τα χρήματα προκύπτει κίνδυνος ως προς το παρεχόμενο προϊόν, και ποια συμφέροντα κρύβει αυτό το χρήμα…» πρόσθεσε.

«Ο Τσίπρας ενισχύει αντί να πολεμά τη διαπλοκή αν τον νοιάζει μόνο το χρήμα. Ο κ. Παππάς οφείλει να δώσει απάντηση σε ένα βασικό επιχείρημα» επισήμανε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα