Ν. Βούτσης: Στημένο επεισόδιο από συνδικαλιστές δικηγόρους εναντίον βουλευτών στα όρια του bullying

nikos-boutsisΣτημένο επεισόδιο από δικηγόρους μέσα στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου κατήγγειλε ότι «αστυνομοκρατείται το κοινοβούλιο» επειδή αστυνομικοί συνοδεύουν συνδικαλιστές (εν προκειμένω τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών) μέσα στο κτήριο της Βουλής προκειμένου να παραστούν σε ραντεβού με βουλευτές στο εντευκτήριο ή στα γραφεία των κομμάτων.
«Χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών στα όρια bullying», της υπενθύμισε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Δεν έδωσα καμία σημασία, παρότι είχαν πλημμυρίσει τα sites και ήταν στημένο το επεισόδιο. Επίτηδες δεν έδωσα συνέχεια, είμαι έμπειρος και δημοκρατικός, για να μην δώσουμε τροφή».
«Αυτό επιχειρήθηκε και σήμερα να συμβεί με νέα ραντεβού στο εντευκτήριο, δεν θα επιτραπεί. Στο εντευκτήριο δεν θα γίνεται λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε συνδικαλιστές και βουλευτές. Όλοι οι συνδικαλιστές να πάνε στα γραφεία των κομμάτων, στο γραφείο το δικό μου που είναι ανοικτό για να πιέσουν, ως έχουν δικαίωμα», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα