Λαϊκή Ενότητα: “Πραξικόπημα των πραξικοπημάτων” η κυβερνητική αιφνιδιαστική απόφαση να ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα μέσα στο Σαββατοκύριακο

laiki-enotita-sima-logotupoΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

“Μόνο ως “πραξικόπημα των πραξικοπημάτων” μπορεί να χαρακτηριστεί η κυβερνητική αιφνιδιαστική απόφαση να ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και τη φορολογική επιδρομή μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη Βουλή.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η χώρα δεν έχει δημοκρατία αλλά μια σκληρή δικτατορία του ευρώ και της χρηματιστικής ολιγαρχίας, η οποία χρησιμοποιεί ως ντεκόρ τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και ως άβουλα πιόνια και τροϊκανά ρομπότ τους κυβερνητικούς βουλευτές.
Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση με την ακραία αυταρχική της απόφαση θέλει να αιφνιδιάσει και να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις για τις εγκληματικές αντεργατικές της μεθοδεύσεις.
Ο Αλ. Τσίπρας και η ομάδα του λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Τόσο ο ίδιος όσο και οι νεομνημονιακοί συνεργάτες του θα αναγκαστούν κάτω από την οργή του λαού να πληρώσουν για τα ανοσιουργήματα τους και όχι μόνο να φύγουν γρήγορα από την κυβέρνηση αλλά και νύκτα από τη χώρα.
Όσο για τους βουλευτές που θα ψηφίσουν και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές, το σφαγιασμό συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, να είναι βέβαιοι ότι θα εισπράξουν την απέχθεια, την αγανάκτηση και το μίσος σύσσωμου, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, του ελληνικού λαού.
Αυτήν την ώρα χρειάζεται να σημάνει παντού σε όλη τη χώρα, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε πόλη, συνοικία και χωριό ένας πανεργατικός – παλλαϊκός συναγερμός και απεργιακός αγώνας, που θα συνενώσει τους μισθωτούς, τα επαγγελματικά στρώματα, τα επιστημονικά επαγγέλματα, τη μικρομεσαία αγροτιά και τη νεολαία, σε ένα μεγάλο ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο νίκης για την ακύρωση της ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα