ΣΥΡΙΖΑ: Η αντιπολίτευση στοχοποιεί ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας-Απάντηση της ΝΔ

o-SYRIZA-facebook
ΣΥΡΙΖΑ: Η αντιπολίτευση στοχοποιεί ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας-Απάντηση της ΝΔΠανικό καταλογίζει στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ «στην προσπάθειά της να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας» και υπογραμμίζει ότι φτάνει στο σημείο να στοχοποιήσει ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δεν μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, ούτε η ανεύθυνη και μικροπολιτική στάση της ΝΔ που επενδύει στην καταστροφή, ούτε βέβαια η στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη ΝΔ.  Τέτοιες κινήσεις μαρτυρούν μόνο πανικό» σημειώνει.

Ν.Δ.: Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας από ένα κόμμα ψευτών

«Μαθήματα υπευθυνότητας από ένα κόμμα ανεύθυνων, ψευτών και επικίνδυνων για τη χώρα δεν δεχόμαστε», αναφέρει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στονΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα καταλόγισε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πανικό «στην προσπάθεια να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας».

Η Ν.Δ. καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «να αναζητήσει την κινδυνολογία στο “πλάνο Β” που είχε ζητήσει πέρσι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της δήθεν υπερήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα – Βαρουφάκη».

«Αντί, λοιπόν, για μαθήματα άνευ ουσίας, το μόνο που έχουν να προσφέρουν στην πατρίδα είναι να φύγουν τώρα. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για την οικονομία, τους πολίτες, την Ελλάδα», καταλήγει η Συγγρού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα