Βερολίνο:Καμία ενημέρωση για προπαρασκευαστική συνάντηση πριν το Eurogroup

590_eaa9465ab515bc9c6682be56163c4b53

Δεν υπάρχει πληροφορία για προπαρασκευαστική συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ με τους υπουργούς Οικονομικών Γερμανίας, Γαλλίας και Ελλάδας καθώς και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αύριο ή τις επόμενες ημέρες, τόνιζαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας στην Deutsche Welle .

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle,δεν υπάρχει πληροφορία για προπαρασκευαστική συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ με τους υπουργούς Οικονομικών Γερμανίας, Γαλλίας και Ελλάδας καθώς και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Κομισιόν και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αύριο ή τις επόμενες ημέρες, τόνιζαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας στην Deutsche Welle συμπληρώνοντας ότι  δεν έχουν γνώση κάποιας πρόθεσης για πρόσκληση προς αυτήν την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα υπενθύμιζαν ότι η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση για την αξιολόγηση της πορείας των διαπραγματεύσεων έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 9 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά στις πιθανότητες επιτυχίας του Eurogroup της Δευτέρας, το Βερολίνο δεν διαθέτει μέχρι τώρα νέα δεδομένα ή κάτι το νεώτερο που να προδιαγράφει την έκβαση του Eurogroup. Στα βασικά κεφάλαια των διαπραγματεύσεων, δηλαδή στο συνταξιοδοτικό, στο φορολογικό, στα κόκκινα δάνεια και στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων έχει ήδη επιτευχθεί πρόοδος, παραμένει το αγκάθι των προληπτικών μέτρων.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα