Συνάντηση κυβέρνησης με τους τέσσερις καναλάρχες

Ç ðáñïõóéÜóôñéá ôïõ êåíôñéêïý äåëôßïõ åéäÞóåùí ôçò ÅÑÔ, ¸ëëç ÓôÜç, óõììåôåß÷å óôï áðåñãéáêü ðñüãñáììá ôùí åñãáæïìÝíùí ôïõ êáíáëéïý. Ç ¸ëëç ÓôÜç Ýêáíå äßùñï áðåñãéáêü äåëôßï åéäÞóåùí ôï âñÜäõ ôçò ÊõñéáêÞò ôçò ÊõñéáêÞò 16 Éïõíßïõ 2013. Ç äçìïóéïãñÜöïò åìöáíßóôçêå ãéá ðñþôç öïñÜ óôç ÍÅÔ ìåôÜ ôï âñÜäõ ôçò Ôñßôçò, ïðüôå êáé ðáñïõóßáóå ôï ôåëåõôáßï êåíôñéêü äåëôßï åéäÞóåùí ôçò ÅÑÔ. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων υπερθεματιστών που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Προσερχόμενος στη συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Κώστας Κιμπουρόπουλος εξέφρασε την απόλυτη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των καναλιών που δεν έχουν λάβει άδεια, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα συνεργαζόταν με άλλα κανάλια, χαρακτήρισε το σενάριο εξαιρετικά υποθετικό.

Η συνάντηση της κυβέρνησης με τους προσωρινούς υπερθεματιστές γίνεται σε δύο φάσεις.

Αρχικά, πραγματοποιείται η συνάντηση προετοιμασίας μεταξύ του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου και εκπροσώπων των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα