Η απάντηση του ΔΟΛ στον Αλ.Τσίπρα

dol1Στην αντεπίθεση περνάει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη κατά του πρωθυπουργού και εξαπολύει πυρά με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Star και ειδικότερα στα όσα είπε για τις συναντήσεις του με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Ο ΔΟΛ, απαντώντας στον πρωθυπουργό τονίζει ότι «δεν λέει την αλήθεια όταν δηλώνει ότι δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από κανένα ή ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του ή να απαιτήσει άλλη μεταχείριση από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης».

«Παρότι κατά καιρούς απαξίωνε δημόσια εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούςπαρασκηνιακώς, αυτός και το κόμμα του, διεκδικούσαν “καλύτερη μεταχείριση” και απαιτούσαν είτε αποκλεισμούς “ανεπιθύμητων” προσώπων είτε προωθήσεις φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων και στελεχών» συνεχίζει ο ΔΟΛ και προσθέτει:

Άπειρα είναι τα “αιτήματα” που κατά καιρούς οι κυβερνώντες προέβαλαν. Καημός τους ήταν να ελέγξουν την ενημέρωση, να δημιουργήσουν βάσεις προπαγάνδας παντού και να επιτύχουν την άλωση των μέσων ενημέρωσης εκ των έσω.

Και όταν αντιμετώπισαν άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τους – δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδέκτες οι απαιτήσεις τους από επαγγελματίες και οργανισμούς που υποτυπωδώς σέβονταν τον εαυτό τους – ξεκίνησαν πολεμική και πολιτική καθυπόταξης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα