Παρέμβαση από αντιεξουσιαστές στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου-Επίθεση σε στέλεχος της Χ.Α(Βίντεο)

Παρέμβαση από αντιεξουσιαστές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου,με μοναδικό θέμα συζήτησης τη δημιουργία στο Βόλο κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών.

Οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χ.Α. και περιφερειακό σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα, ο οποίος τάσσεται υπέρ του κλεισίματος των συνόρων και επιζητά την επαναπροώθηση των προσφύγων αποκαλώντας τους,λαθρομετανάστες.

Άμεσα επενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.

Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια αποχώρησαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες»

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου.
Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι εκεινός κάλεσε τους άγνωστους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα