Λαφαζάνης:Η χώρα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε μνημονιακή δικτατορία

panagiwtis-lafazanisΟ Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε, μιλώντας στους δημοσιογράφους του Πύργου της Ηλείας, σε σχέση με την εισαγγελική απόφαση για διώξεις των αγροτών, έκανε την παρακάτω δήλωση.
«Πίσω από την εισαγγελική απόφαση για διώξεις σε βάρος των αγροτών, στο όνομα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, βρίσκεται το αποκρουστικό πρόσωπο της μεταλλαγμένης νεομνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει επίδειξη άθλιας αυταρχικής πυγμής, καταστολής και διώξεων σε βάρος του αγωνιζόμενου αγροτικού κόσμου. Η παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα αντί να επιδείξει πυγμή στους πιστωτές νεοαποικιοκράτες και το γερμανικό κατεστημένο, κάνει επίδειξη αυταρχικής δύναμης και αστυνομοκρατίας απέναντι στους αγρότες.

Η χώρα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε μνημονιακή δικτατορία, ούτε σε χούντα του ευρώ. Ο ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δημοκρατικά δικαιώματα του και την επιβίωση και το μέλλον των παιδιών του.

Οι αγρότες ξέρουν ότι αν εγκαταλείψουν τα μπλόκα, χωρίς να νικήσουν, θα εγκαταλείψουν στη συνέχεια και τα χωράφια τους αφήνοντας πίσω τους μια χώρα καθημαγμένη και ερειπωμένη. Δεν θα εγκαταλείψουν, όμως, οι αγρότες τα χωράφια τους, αλλά θα φύγει άρον άρον και νύχτα η νεομνημονιακή κυβέρνηση και το παλαιομνημονιακό πολιτικό κατεστημένο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα