Ο Τ.Αλεξιάδης για αποδείξεις-ΚΤΕΟ-τέλη

ypourgeio-oikonomikon-ypoik-ktirioΜιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1,ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σημείωσε ότι «δεν χρειάζεται να μαζευτούν αποδείξεις για τις συναλλαγές με τις κάρτες» και διευκρίνισε ότι όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα δίνονται στο τέλος του χρόνου από τις τράπεζες.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι είναι καθήκον για όλους να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και έκανε γνωστό ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις να δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, επισήμανε επίσης ότι εκτός από το αφορολόγητο  με τις αποδείξεις η κυβέρνηση εξετάζει και άλλα κίνητρα, διευκρινίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει η σχετική διάταξη.

Νωρίτερα ο κ. Αλεξιάδης, τόνισε ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόστιμα σε όσους δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ ή όσους έχουν ανασφάλιστα οχήματα.

Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ότι θα έρθουν και ειδοποιητήρια ραβασάκια σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο τελών κυκλοφορίας με το τρίμηνο για τους οδηγούς που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα