Άγριο ξύλο σε «Γερμανούς καλεσμένους της Χρυσής Αυγής» στο Μοναστηράκι

1Επίθεση σε 12 Γερμανούς στην Αθήνα, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων, που εισέβαλε λίγο μετά τις 11 χτες το βράδυ σε εστιατόριο, στην οδό Μητροπόλεως 69 στο Μοναστηράκι.

Οι Γερμανοί ξυλοκοπήθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πέντε απο αυτούς,και να διακομιστούν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Λίγο αργότερα, έγινε ανάρτηση σε ιστότοπο του αναρχικού χώρου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέθετε,αντιφασίστες επιτέθηκαν σε Γερμανούς ακροδεξιούς, οι οποίοι «είχαν έρθει καλεσμένοι για την “πατριωτική φιέστα” των νεοναζί της Χρυσής Αυγής» για την επέτειο των Ιμίων.

Το κείμενο που αναρτήθηκε:

«Τσάκισμα Γερμανών αντιφασιστών στο Μοναστηράκι».

«Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής.

Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα