Τι συζητήθηκε κατά την επίσκεψη των εκπροσώπων της ΝΔ στην ΕΡΤ

Με τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, Εκπρόσωπο Τύπου και Μακάριο Λαζαρίδη, Διευθυντή Γραφείου Τύπου, συναντήθηκαν οι κ.κ. Διονύσης Τσακνής, Πρόεδρος Δ.Σ. και Λάμπης Ταγματάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία.ert1_madata_5321664791433866747


ΝΔ

«Η αλήθεια είναι όμως ότι η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επέσπευσε αυτή τη συνάντηση», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τη συνάντηση ουσιαστική με βάση τις απαντήσεις που δόθηκαν στον ίδιο και στον κ. Λαζαρίδη και ανέφερε ότι ταυτόχρονα από την πλευρά τους υπογράμμισαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ.

«Την ΕΡΤ, τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι? αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό η κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε -και κοινοβουλευτικά- όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.


ΕΡΤ

Η ενημέρωση των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και αφορούσε σε θέματα αντικειμενικότητας, αξιοπιστίας, αλλά και του ευρύτερου ρόλου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Όσον αφορά στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης εκδήλωσής του στο γήπεδο του TAE KWON DO, διευκρινίστηκε ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν είναι ο ρόλος της να καθορίζει τι, πώς και πότε θα προβληθεί στις συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων. Απλώς τις αναμεταδίδει. Κάθε καλόπιστος τηλεθεατής είδε ή μπορεί να ανατρέξει στο site της ΕΡΤ και να διαπιστώσει ότι υπήρχε διαρκής σήμανση «ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ – απευθείας».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα