ΝΔ:Αντίθετη με το κλείσιμο των δρόμων

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις η ΝΔ έχει πάρει ξεκάθαρη θέση χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα τους, ωστόσο είναι αντίθετη με το κλείσιμο των δρόμων.stous-dromous-apo-simera-oi-agrotes-tis-ileias.w_l

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις συναντήσεις που είχε τόσο με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, τόνισε πως οι κινητοποιήσεις δεν θα πρέπει να διαταράσσουν την κοινωνία και την οικονομία. Παράλληλα, μίλησε για λάθη των προηγούμενων κυβερνήσεων που «καβάλησαν το κύμα της οργής και ανέβηκαν στα τρακτέρ και τώρα θερίζουν τους ανέμους που έσπειραν», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ήδη, βουλευτές της ΝΔ έχουν συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπείες των αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ θα υπάρξει και νέος κύκλος επαφών με τους νέους τομεάρχες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στους βουλευτές της περιφέρειας να πάνε στα μπλόκα, αλλά να μην επαναληφθούν εικόνες του παρελθόντος όπου «γαλάζια» κοινοβουλευτικά στελέχη ανέβαιναν πάνω στα τρακτέρ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα