Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Το ΚΚΕ δεν συναινεί σε αντιλαϊκές πολιτικές-Aσφαλιστικό και φορολογία πλήττουν το λαό

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι (15/11), στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. To τετ α τετ με τον Δημήτρη Κουτσούμπα έγινε έπειτα από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Αφού ενημερώθηκε από τον κ.Τσίπρα για το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό ο κ.Κουτσούμπας είπε «όχι» στον πρωθυπουργό και τόνισε πως ο λαός πρέπει να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα είπε μεταξύ άλλων:

«Με ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα,  τις εξελίξεις στην οικονομία, τις διεθνείς εξελίξεις
Επισημάναμε τις θέσεις του ΚΚΕ καθώς και ότι ο λαός, τα λαϊκά στρώματα δεν αντέχουν άλλο. Εχουν πληρώσει πολλά , ειδικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Τα μέτρα που έρχονται όπως  είναι ασφαλιστικό και  φορολογία πλήττουν το λαό.
Το ΚΚΕ καλεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις, όλους, ανέργους συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους. Πρέπει να όλοι να βρεθούν στις επάλξεις για να υπάρχουν αλλαγές σε θετική κατεύθυνση».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα