Ανάληψη ευθύνης για τη δράση ενάντια στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ στο ΕΚΒ

Τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Γενάρη μέλη της ομάδας Κομάντο Άμεσης Δράσης ”ΣΚΕΨΟΥ – ΠΡΑΞΕ”,επισκέφθηκαν το Εργατικό Κέντρο Βόλου βάζοντας σιδερόστοκο στις κλειδαριές και στις πόρτες εισόδου καθώς επίσης και λάδια γύρω από αυτές .Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει καθυστέρηση έναρξης περίπου 2 ωρών για την εκλογική διαδικασία της ΝΔ.ergatiko-kentro-volou

Ακολουθεί το κείμενο της ανάληψης ευθύνης

Τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Γενάρη προχωρήσαμε σε μια μινιμαρισμένη ενέργεια σαμποτάζ του εσωκομματικού εκλογικού θιάσου της ΝΔ που θα λάμβανε χώρα το επόμενο πρωί  στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Τα καθάρματα που αποτελούν τον συγκεκριμένο κομματικό μηχανισμό, είναι εν γνώσει τους και απόλυτα συνυπεύθυνα για την υπάρχουσα κοινωνικό-οικονομική συνθήκη. Η συγκεκριμένη αυτή εξουσιαστική υπερδομή και ότι αυτή συνεπάγεται, με όποιο προφίλ επιλέξει να εμφανιστεί κάθε φορά(μετεμφυλιακό, δόγμα Καραμανλής ή Τανκς, χουντικό, φιλοβασιλικό, λαϊκό, φιλελεύθερο, ακροδεξιό, κ.ο.κ) αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί για τον ελλαδικό χώρο γεωγραφικά, έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες διαιώνισης και επέκτασης της εκμετάλλευσης που επιβάλλει η κυριαρχία τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό, πράξαμε το ελάχιστο-αυτονόητο, σαμποτάροντας μια εσωτερική τους διαδικασία που παρόλαυτα λαμβάνει χώρα σε δημόσιο χώρο, θέλοντας να τους δείξουμε οτι όπου και όπως εμφανίζονται θα δέχονται και την ανάλογη περιποίηση. Έτσι, με πολύ απλά και ευφάνταστα μέσα(σιδερόστοκο και λάδια μηχανής) προσπαθήσαμε να παρεμποδίσουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το πανηγυράκι τους, στοκάροντας τις κλειδαριές και τις πόρτες εισόδου του ΕΚΒ και πετώντας λάδια γύρω απο αυτές, καταφέρνοντας να καθυστερήσουμε για περίπου 2 ώρες την έναρξη του. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η αποσιώπηση της συγκεκριμένης ενέργειας απο τα ντόπια τσιράκια της εξουσίας και τα κονδυλοφόρα φερέφωνα τους-τα μίντια, τονίζοντας οτι με αυτούς θα ασχοληθούμε μια επόμενη φορά.

Επίσης, εντάσσουμε την ενέργεια μας αυτή στη λογική που άφησε ως παρακαταθήκη ο Μαύρος Δεκέμβρης σπάζοντας στην πράξη τα όποια χρονικά περιθώρια και ανοίγοντας τις επιθετικές πρακτικές και λογικές που αναπτύχθηκαν, στο διηνεκές. Προτάσσουμε την επίθεση στο υπάρχον με κάθε μέσο και όλα, χωρίς να σερνόμαστε πίσω απο την εκάστοτε συγκυρία, στήνοντας μια άτυπη, οριζόντια και πολύμορφη επιθετική δομή-απέναντι στο κράτος, το κεφάλαιο, την κυριαρχία και την κοινωνική ομαλότητα.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

 

 

Κομάντο Άμεσης Δράσης ”ΣΚΕΨΟΥ – ΠΡΑΞΕ”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα