Παππάς:Όποιος θέλει άδεια θα πρέπει να πληρώσει αυτά που χρωστά

pappas

Τάξη στο μιντιακό τοπίο και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν εξήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο»

Για το μιντιακό τοπίο και τις εξελίξεις στο ΕΣΡ, είπε χαρακτηριστικά
«Από την απραξία και την σιωπηρή συναίνεση και την ασυδωσία περνάμε στην φάση που θεσπίζοτναι καθαροί κανόνες. Με το που αναλάβαμε καταλογίσαμε τα τέλη χρήσης συχνοτήτων, εφαρμόσαμε το νόμο για την φορολογία στην διαφήμιση και ψηφίσαμ τώρα το νόμο για τις συχνότητες για τις τηλεοπτικές άδειες. Οι διαδικασίες για την συγκρότηση του ΕΣΡ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε θετική τροχιά και πολύ σύντομα θα έχουμε την διαδικασία της αδειοδότησης. Μετά απο 25 χρόνια θα μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο εφαρμόζοντας τα αυτονόητα. Όποιος εκπέμπει πρέπει να έχει νόμιμη άδεια».

Όσον αφορά τις άδειες τόνισε:
«Σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος. Οι επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό τον κλάδο πρέπει να καταβάλουν αυτά που οφείλουν. Αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό στην μιντιακή Ιερουσαλήμ, ότι περνάμε σε μια διαφορετική φάση που στο νέο τοπίο οι κανόνες θα εφαρμόζονται».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα