Έκρηξη στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

fototwitter-thumb-largeΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη οφείλεται σε βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε διάβαση πεζών. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μιλούν για ένα νεκρό και 6 τραυματίες .

Νωρίτερα δημοτικός αξιωματούχος της Κωνσταντινούπολης τόνισε στο πρακτορείο Reuters ότι αναστέλλεται η λειτουργία του σταθμού του μετρό Μπαϊραμπασά, λόγω ισχυρού ήχου έκρηξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη οφείλεται σε βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε διάβαση πεζών. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μιλούν για ένα νεκρό και 6 τραυματίες, σύμφωνα με το  τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk και το πρακτορείο ειδήσεων “Αναντολού”.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη σε ανισόπεδη διάβαση κοντά στον σταθμό του μετρό, ενώ το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk μετέδωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από έναν μετασχηματιστή.

Ένας αξιωματούχος της δημοτικής αρχής είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι όλα τα δρομολόγια των τρένων έχουν ανασταλεί στο σταθμό Μπαϊράμπασα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μεταδίδει ότι πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αστυνομία εκτιμά πως η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδια βόμβα, ενώ ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα