Αλ.Τσίπρας:Χρειάζεται στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση

αρχείο λήψης (2)

Στις δηλώσεις που έκανε  ο πρωθυπουργός πριν τη συνάντηση με τον ΠτΔ,τόνισε ότι στόχος πλέον είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη κυριαρχία της πατρίδας «μετά από αυτήν την πολύχρονη οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει σε πολύ δύσκολη θέση τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Παράλληλα,τόνισε την ανάγκη να υπάρξει «μια στοιχειώδης πολιτική συνεννόηση» στην αρχή της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, από τον οποίο ζήτησε να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης,ο κ. Τσίπρας κατέκρινε τη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτοί που έριξαν το καρό από την κορφή στους πρόποδες τώρα κάθονται στη γαλαρία και κάνουν κριτική σε αυτούς που προσπαθούν να το ανεβάσουν ξανά».

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, στόχος πλέον είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη κυριαρχία της πατρίδας «μετά από αυτήν την πολύχρονη οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει σε πολύ δύσκολη θέση τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

«Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια με αποφασιστικότητα για τον τόπο σε αυτές τις τελευταίες δύσκολες στροφές, τις ανηφορικές», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα