Χρ. Σπίρτζης: Αισιόδοξος για την ανάπτυξη

maxresdefaultΑισιόδοξος για την ανάπτυξη στη χώρα δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων επεσήμενε μάλιστα ότι το έργο της κυβέρνησης δεν προβάλλεται. Τόνισε τη μείωση του κόστους και το συμμάζεμα στις δαπάνες, στον αντίποδα της τακτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, της μείωσης σε μισθούς και συντάξεις.

Μίλησε για τη μείωση της ανεργία, για επίσπευση και επιτάχυνση των μεγάλων έργων.

Τηλεοπτικές άδειες

Δεν ευνοήθηκε με κανέναν τρόπο ο κ. Καλογρίτσας για να λάβει τηλεοπτική άδεια, επεσήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως τονίζοντας ότι «θα υπήρχε ηθικό θέμα εάν είχε ευνοηθεί σε οτιδήποτε, ο οποιοσδήποτε κύριος, είτε είχε σχέση με μέλος της κυβέρνησης είτε όχι».

«Αν μπορούσε να εξυπηρετήσει κανείς τον κουμπάρο του με τον τρόπο που τους εξυπηρετούμε εμείς δεν θα είχε κουμπάρους» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη σχετικά με την καταγγελία του κ. Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα, όπως ζήτησε ο Δημήτρης Σταμάτης, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «βεβαίως από τη στιγμή που έχει γίνει δημόσια καταγγελία».

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια ο κ. Σπίρτζης σημείωσε:

«Με τη συνολική, οριστική αντιμετώπιση του θέματος και του τηλεοπτικού τοπίου και του ραδιοφωνικού τοπίου όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας αλλά θα αυξηθούν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα