Φ.Γεννηματά:H κυβέρνηση θα δώσει επαναληπτικές εξετάσεις καθώς το ΔΝΤ «μένει Ελλάδα»

go9«Η Κυβέρνηση τα έδωσε όλα προκαταβολή και πήρε το τίποτα σε δόσεις», σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά για τις αποφάσεις του Eurogroup και παρατήρησε ότι «η πολιτική τους επιβίωση είναι πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων». «Η διατήρηση της καρέκλας τους μας κοστίζει ακριβά! Ποσό ακόμα;», συμπλήρωσε.

Η κ. Γεννηματά τόνισε πως «αντί να κουρευτεί το χρέος, κουρεύτηκε η απόφαση του 2012. Επικυρώθηκε το μνημόνιο για πάντα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα», προσθέτοντας ότι η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες κατ’ επιταγήν του κ. Σόιμπλε.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η μη αναδρομική επιστροφή του ΕΚΑΣ από τους δικαιούχους, η σύσταση του κοινωνικού ταμείου αλληλεγγύης, οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και η λίστα ιδιωτικοποιήσεων, έμειναν μετεξεταστέα.

Σημείωσε ότι για όλα αυτά η κυβέρνηση θα δώσει άμεσα επαναληπτικές εξετάσεις καθώς το ΔΝΤ «μένει Ελλάδα» και μάλιστα με συμπληρωματικό παράλληλο μνημόνιο και παραμένει η απορία «τι χειρότερο θα μας συνέβαινε χωρίς την πολύμηνη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα