Φωτίου: Δεν θα κοπούν άλλα επιδόματα για να δοθεί το Κοινωνικό Εισόδημα του 2018

Τη διαβεβαίωσή της ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή σε άλλα επιδόματα, προκειμένου να καλυφθούν τα ποσά για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης το 2018, έδωσε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Ερωτηθείσα η κυρία Φωτίου για το αίτημα των δανειστών να κοπούν άλλα επιδόματα το 2018 για να καλυφθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το ΚΕΑ, η ίδια πα΄ντησε κατηγορηματικά:

«Μην ανησυχείτε καθόλου και για το 2018 είναι εξασφαλισμένα τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα κάνουμε περικοπές επιδομάτων για να δοθούν στο ΚΕΑ», συμπλήρωσε η κ. Φωτίου και σημείωσε: «Είδατε ότι η Κυβέρνηση υπερκαλύπτει τους στόχους του μνημονίου σε τρομακτικό βαθμό».

Όσο για το πότε θα ανοίξει η εφαρμογή για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας απάντησε: «Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα ανοίξει η εφαρμογή, έχουμε ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα».

Επίσης ερωτηθείσα για το σχόλιο της στο αίτημα της αντιπολίτευσης για εκλογές, η αναπληρώτρια κ. Φωτίου υποστήριξε: «Τι είδους σχόλιο να κάνω σε αυτό; Είναι μόνιμη κασέτα, δισκέτα δεν ξέρω πως το λένε, του κ. Μητσοτάκη που την επαναλαμβάνει. Πρόκειται για μία αδιέξοδη αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα