Φλαμπουράρης:«Είμαστε αρκετά κοντά στη συμφωνία εκτός απροόπτου»

flabouraris3

O υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης,μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται πλέον κοντά σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Ο κ. Φλαπουράρης τόνισε πως  «από ότι λένε οι υπουργοί οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες φαίνεται ότι υπάρχει πρόοδος και είμαστε αρκετά κοντά, εκτός απροόπτου.  Δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει επ’ ακριβώς, φαίνεται ότι πηγαίνουμε καλά από εκεί και πέρα μερικές μέρες έχουν μείνει θα το δούμε. Υπάρχει αισιοδοξία και στους δύο υπουργούς οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις προσπάθειες».

Επίσης,στο ερώτημα  για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο υπουργός Επικρατείας απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο τόνισε ότι «αυτό που λέμε είναι να φτάσουμε σε μια συμφωνία, επιδιώκουμε να είναι μια συμφωνία όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και όχι τόσο βαριά όσο φάνηκε ότι θα είναι στην αρχή και φαίνεται να το πετυχαίνουμε αυτό. Φαίνεται ότι θα υπάρξει μια σχετική προσπάθεια να μπορέσουμε πραγματικά να υπογράψουμε μια συμφωνία η οποία θα είναι διαχειρίσιμη».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα