Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

ÂÏÕËÇ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÐÁÐÁÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ ÃΜε ευρεία πλειοψηφία, υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Σε σύνολο 252 παρόντων βουλευτών, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν 156 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων), κατά 79 βουλευτές (ΝΔ, ΧΑ και ΚΚΕ) και «παρών» ψήφισαν 17 βουλευτές (Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι).

Το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την αρχή του νομοσχεδίου και τα άρθρα 1 και 78. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε και στα άρθρα και στο σύνολό του, όπως και οι δύο τροπολογίες που ενσωματώθηκαν σε αυτό («πόθεν έσχες», υπολογισμός του τέλους μείωσης ρύπων).

Χρ. Σπίρτζης: Δημόσιες και οι δύο δομές στην Πολιτική Αεροπορία – Διασφαλίστηκαν οι θέσεις εργασίας

Την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα της Πολιτικής Αεροπορίας, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων του προσωπικού, αλλά και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, συνδυάζει το νέο καθεστώς για την ΥΠΑ και η δημιουργία δεύτερης Αρχής, είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης Στο Κόκκινο και την Φυλή των Φίλων του Κ. Αρβανίτη. (αναλυτικά)

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα