Τσίπρας:ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και την εκστρατεία του φόβου

Στο νέο μήνυμα του πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας πρίν από λίγο τόνισε πως πρέπει προσέλθουμε στις κάλπες ζυγίζοντας τα επιχειρήματα. Η έκθεση του ΔΝΤ αποτελεί δικαίωση, επιβεβαιώνει το αυτονόητο για το χρέος το οποίο πρέπει να κουρευτεί κατά 30% και να δοθεί 20ετής περίοδος χάριτος. Δικαιώνει την επιλογή μας να μη δεχθούμε συμφωνία που παρακάμπτει το ζήτημα του χρέους καθώς η πρόταση που μας δίνεται δεν οδηγεί σε βιώσιμη λύση.

Επιπλέον,πρόσθεσε ότι την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη αλλά το αν θα συναινέσουμε στον αργό θάνατο της οικονομίας και την εξαθλίωση της κοινωνίας. Αν θα ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική μας δύναμη ώστε να δώσουμε τέλος στην 5ετία της καταστροφής.

Τέλος τόνισε,πως πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα, να σεβαστούμε τις αντίθυετες απόψεις, τη Δευτέρα δεν θα έχουμε τίποτα να μας χωρίζει. Το ΟΧΙ σημαίνει συνέχιση της διαπραγμάτευσης με καλύτερους όρους για τον ελληνικό λαό. ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και την εκστρατεία του φόβου .το ΟΧΙ δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη. Για μια όρθια Ελλάδα σε μια δημοκρατική και αλληλέγγυα Ευρώπη.

tsipras19

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα