Τσίπρας:«Επιμείναμε να ματώνουμε για να μη ματώνει ο λαός»

tsipras

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  έστειλε μήνυμα  αισιοδοξίας από το Αιγάλεω ενώ άσκησε και κριτική  στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει».

«Μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη»τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Παράλληλα, ο κ.Τσίπρας τόνισε «Μετά την εκλογική νίκη του Γενάρη δώσαμε μάχες μεγάλες για να υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού μας»,ενώ πρόσθεσε«δεν είμαστε φτερό στον άνεμο της ιστορίας οι ρίζες μας πάνε βαθιά».

Επιπλέον, εκτίμησε «Ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσει την Ελλάδα να γυρίσει πίσω» υπογραμμίζοντας ότι «με την ίδια αποφασιστικότητα θα συνεχίζουμε να δίνουμε τις μάχες και στο μέλλον».«Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό», σημείωσε  και έκανε λόγο για μία προσπάθεια, ώστε «να βγει η Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι, στο οποίο την έριξαν οι πολιτικοί του χθες».

Όπως ανέφερε, ο κ.Τσίπρας , σε αυτή τη μάχη η κυβέρνηση δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους δανειστές, αλλά και ένα καλά μελετημένο σχέδιο ακραίων κύκλων και εκπροσώπων των κατεστημένων.«Επιμείναμε να ματώνουμε, προκειμένου ο λαός μας να πάψει να ματώνει άλλο», υπογράμμισε και κατήγγειλε ότι «όλο το πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο ήταν απέναντί μας στο δημοψήφισμα και τους νικήσαμε». «Έτσι και τώρα, μόνοι μας και όλοι τους, θα τους νικήσουμε».

Τέλος,ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι υπάρχουν δύσκολα μέτρα στη συμφωνία, κάνοντας λόγο για απειλές, ενώ τόνισε ότι πλέον δεν συζητείται αν θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά ποια θα είναι η έκταση της αναδιάρθρωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα