Τρ.Αλεξιάδης:Δεν προκαλεί εντύπωση η παραποίηση της ομιλίας μου από ορισμένα ΜΜΕ

1927932Για μονταζιέρα και αλλοίωση των δηλώσεων του έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος σήμερα προχώρησε σε νέες διευκρινίσεις για το «τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα».

Την επίμαχη φράση χρησιμοποίησε ο Τρ. Αλεξιάδης την περασμένη εβδομάδα κατά την απάντηση που έδωσε σε επίκαιρη ερώτηση.

«Δεν προκαλεί εντύπωση η παραποίηση της ομιλίας μου από ορισμένα ΜΜΕ και ορισμένους δημοσιογράφους. Λέω ορισμένους γιατί υπάρχουν και δημοσιογράφοι με μισθούς πενιχρούς που τιμούν την πένα τους και όχι τις Μοντ Μπλαν που κρατούν» είπε ο κ. Αλεξιάδης για να προσθέσει «τους ξέρουμε αυτούς τους δημοσιογράφους για τηνδιαπλοκή και την διαφθορά. Λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους. Για τις προσπάθειές τους να αποκαλυφθούν οι λίστες Λαγκάρντ, για την αποκάλυψη των κομματικών δανείων. Τους ξέρουμε και τους ξέρω όπως ξέρω ότι αυτό το απόσπασμα της ομιλίας μου δεν θα παίξει στα δελτία ειδήσεων».

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αναφορά του ότι «τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα» αφορούσε το παρελθόν και όχι τις προσπάθειες που καταβάλει η σημερινή κυβέρνηση ενώ υποστήριξε ότι «είναι σαφέστατο τι ήθελε να κάνει η μονταζιέρα. Ήθελε να κρύψει ότι η τελειώνει το σίριαλ με τις φορολογικές δηλώσεις και την προπαγάνδα ότι θα έλθει αναδρομικός φόρος για το 2015».

Σε δηλώσεις του χθες εξάλλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο υπουργός επισήμανε ότι με την εν λόγω δήλωση, αναφερόταν «στον φορολογικό παραλογισμό που κληρονόμησε η κυβέρνηση».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα