Τρ. Αλεξιάδης: Κινδυνολογίες τα περί κουρέματος καταθέσεων

«Δεν υπάρχει, ούτε στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αλλά ούτε και στις διαπραγματεύσεις που γίνονται, σκέψη για κούρεμα των καταθέσεων. Όποιος τα λέει αυτά κινδυνολογεί πολιτικά».trufon-aleksiadis-arxeiou
Αυτό δήλωσε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης νομοσχεδίου για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας με κοινοτικές Οδηγίες που αφορούν τη φορολογία.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες φορολογικές επιβαρύνσεις για τα αυτοκίνητα, τονίζοντας ότι το θέμα θα κλείσει μέσα στο 2016 και η λύση που θα δοθεί θα είναι πιο λογική, πιο ρεαλιστική και πιο ανταποδοτική για το Δημόσιο.

Όπως ανέφερε, η επιτροπή που έχει συγκροτηθεί με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών από τα αρμόδια υπουργεία, Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, θα μελετήσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο και η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, ώστε η φορολογία να είναι δίκαιη, αναλογική και αποτελεσματική.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα