Τρόμο σκόρπισε η ψεύτικη «απόβαση» τζιχαντιστών στις Κάννες(Βίντεο)

cannes.15.5Τουρίστες που βρίσκονται στις Κάννες τρομοκρατήθηκαν εξαιτίας ενός κακόγουστου διαφημιστικού κόλπου εταιρείας που οργάνωσε ψεύτικη «απόβαση» τζιχαντιστών σε ξενοδοχείο.

Οι πελάτες στο πέντε αστέρων Hôtel du Cap-Eden-Roc ανέφεραν ότι άνδρες που ήταν ντυμένοι σαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σε ένα ταχύπλοο που είχε μαύρη σημαία που θύμιζε εκείνη της τρομοκρατικής οργάνωσης, πλησίασαν και έδεσαν στην προβλήτα του θέρετρου.

Η άφιξή τους στο ξενοδοχείο το οποίο επέλεξαν αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ για το Φεστιβάλ των Καννών προκάλεσε πανικό σε πολλούς , ανέφερε η αστυνομία το Σάββατο, σύμφωνα με το RT.

«Αιφνιδιαστήκαμε», παραδέχθηκε ο Αμερικανός υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Τ. Ρ. Σάβετ, μιλώντας στο Hollywood Reporter. «Και τότε κάποιος ούρλιαξε και ο κόσμος πετάχτηκε από τις καρέκλες και άρχισε να κινείται γρήγορα προς την πισίνα. Ηταν αρκετά τρομακτικό. Το γεγονός ότι αυτοί οι άνδρες ήταν ντυμένοι σαν τζιχαντιστές ήταν σοκαριστικό», πρόσθεσε.

Αλλος μάρτυρας μίλησε και για ελικόπτερο και ότι οι άνδρες φορούσαν κάτι που έμοιαζε με γιλέκα εκρηκτικών. «Κανείς δεν ήξερε αν ήταν διαφημιστικό κόλπο ή όχι. Κάποιοι πανικοβλήθηκαν», πρόσθεσε.

Μετά από το περιστατικό, η αστυνομία εξήγησε ότι επρόκειτο για μέρος της καμπάνιας της διαδικτυακής εταιρείας Oraxy, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι τα πάντα ήταν συντονισμένα με τις ναυτιλιακές αρχές.

Πριν φτάσουν στο ξενοδοχείο, οι «κομάντος» προσπάθησαν να σπάσουν τη ζώνη αποκλεισμού γύρω από τις Κάννες, αλλά τους επέτρεψαν οι ομάδες ασφαλείας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Νωρίτερα, αναφέρουν δημοσιεύματα, το ταχύπλοο πέρασε δίπλα από το γιοτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και μετά από αυτό το πλήρωμα αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο.

Η εταιρεία απολογήθηκε και δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να τρομάξει τον κόσμο. «Αν το κάναμε, λυπούμαστε πολύ για αυτό», ανέφερε ο εκπρόσωπός της.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα