Το Ποτάμι: «Η παρέα του Μαξίμου» δεν βάζει μυαλό

Ο “Τομέας Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών”, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που εξέδωσε το Ποτάμι, απαντά στην “λάσπη” που εκτοξεύει κατά του κόμματος και του προέδρου του, η “παρέα του Μαξίμου”.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για εντολή σε “υπαλλήλους τους” για να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ κατονομάζονται Μέσα και δημοσιογράφοι, που σύμφωνα με το κόμμα, βρίσκονται πίσω από το κείμενο κατά του επικεφαλής του κόμματος.αρχείο λήψης

Αναλυτικά το Ποτάμι στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
“Λίγες ώρες μετά την σαφή προειδοποίηση του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον κ. Τσίπρα να σταματήσουν οι άνθρωποί του να ρίχνουν λάσπη στο Ποτάμι γιατί αυτό θα σημάνει μετωπική σύγκρουση, “η παρέα του Μαξίμου” ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά έδωσαν εντολή στους υπαλλήλους τους να κατασκευάσουν ένα λιβελογράφημα με τίτλο “Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη”. “Πώς να εξηγήσεις αλλιώς το μένος του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή κατά των καναλαρχών και των τριγωνικών σχέσεων media – πολιτικών – τραπεζών”, αναρωτιούνται οι υπάλληλοι του Πρωθυπουργού, υπαινισσόμενοι ότι είναι η πρώτη φορά που ο Επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στις τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής και στα χρέη των καναλιών.

Πριν τους απαντήσουμε ας τους ενημερώσουμε.

Στην Διακαναλική συνέντευξη Τύπου της 21.1.15 (πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου δηλαδή), ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: “Οι τηλεοπτικές άδειες πρέπει να πληρώνονται στον ελληνικό λαό. Οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, άρα τα κανάλια πρέπει να πληρώνουν στον ελληνικό λαό και πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους όρους για να έχουν αυτές τις άδειες και θα πρέπει βέβαια να πάμε σε μια νέα διαδικασία να μπουν πιθανόν και νέοι παίκτες στο παιχνίδι”.

Στην πρώτη του ομιλία στην Βουλή, στις προγραμματικές δηλώσεις της 10.2.15 (μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου δηλαδή), ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: “Η τριγωνική σχέση τραπεζών – MEDIA και πολιτικής νοθεύει την ενημέρωση, προσπαθεί να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις και επιβαρύνει εκτός των άλλων και τα δημόσια – εν τη ευρεία έννοια – ταμεία”.

Και στις 23.7.15 στη συζήτηση στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στον κ. Παππά είπε: “Φέρατε σήμερα έναν νόμο για τα κανάλια. Ποια είναι η άποψή μας; Πολύ αργήσατε. Σας είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι το Ποτάμι θα είναι μαζί σας στη μάχη αν είστε αποφασισμένοι να συγκρουστείτε όντως με τη διαπλοκή και να σπάσετε το τρίγωνο πολιτικής-τραπεζών-media. Παντού πρέπει να μπουν κανόνες και όλοι πρέπει να πληρώσουν”.

Αυτές είναι τρεις από τις πολλές αναφορές που έχει κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στις τριγωνικές σχέσεις διαπλοκής και στις άδειες των καναλιών.

Γιατί όμως “η παρέα του Μαξίμου” επιμένει να επιτίθεται βρώμικα στο Ποτάμι και στον Επικεφαλής του Ποταμιού;
Πριν δώσουμε την δική μας απάντηση καλούμε τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει ο ίδιος προσωπικά την χυδαία επίθεση. Αν δεν την καταδικάσει η κατηγορία του λασπολόγου συκοφάντη θα τον συνοδεύει προσωπικά.

Περιμένουμε.

Ποτάμι

Τομέας Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών

Υ.Γ: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αυτή τη φορά τη βρώμικη δουλειά της “παρέας του Μαξίμου” ανέλαβε να διεκπεραιώσει το κομματικό και χρηματοδοτούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ Left.gr με ανυπόγραφη ανάρτηση. Όταν τους ζητήθηκαν εξηγήσεις, “έδειξαν” την “παρέα του Μαξίμου”. Για την ακρίβεια υπέδειξαν συγκεκριμένο έμπιστο υπουργό του κ. Τσίπρα.
Και τη διασπορά του λιβελογραφήματος ανέλαβαν δύο γνωστοί σε όλη την πιάτσα υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του Periodista. Και ο Νίκος Νικητέας του enimerosi24″.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα