Το κόστος της εκλογικής μάχης της ΝΔ θα ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ

00_0

Ξεκίνησε και τυπικά πλέον η προεκλογική εκστρατεία των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία στη Νέα Δημοκρατία, με το κόστος να υπολογίζεται πως θα κυμανθεί ανάμεσα στα 400.000 έως και τα 600.000 ευρώ για να γίνουν 1.200 με 1.400 εκλογικά κέντρα με τερματικά για την εγγραφή και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι τελικά στις 22 Νοεμβρίου, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερος γύρος θα επαναληφθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων και ενημερώθηκαν για τις τεχνικές προτάσεις. Τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη εκπροσωπεί ο κ. Αμπατζόγλου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Γαϊτάνης, τον Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Σταμούλης και τον Απόστολο Τζιτζικώστα η βουλευτής Αννα Ασημακοπούλου.

Όσον αφορά τις θεματικές συνδιασκέψεις και το debate,  δεν υπήρξε κατάληξη. Μετά την ΕΡΤ πάντως πρόσκληση για debate έστειλε το Mega και ο ΣΚΑΪ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησαν αμέσως θετικά στην πρόσκληση της ΕΡΤ για τηλεοπτική μονομαχία, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι έτοιμοι για τηλεμαχία «χωρίς όρους και προϋποθέσεις». Θετική ήταν η αντίδραση και των άλλων δύο υποψηφίων, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα