Σύγκρουση Αδ. Γεωργιάδη – Π. Καμμένου

Σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Σκάι για τον κ. Πάνο Καμμένο.

«Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος στο κράτος…» είπε ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον Σκάι, και πρόσθεσε: «Είναι ηθικά απαράδεκτο να κόβουμε το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων και να σπαταλούμε δημόσιο χρήμα… Στόχος της ΝΔ είναι η μείωση δημοσίων δαπανών και μείωση φόρων και για την ενίσχυση του επιχειρείν και για να κινηθεί η οικονομία (…) Ο κ. Καμμένος έχει ξοδέψει για τις μετακινήσεις του με τα ελικόπτερα 30.000».

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση κύκλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

«Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, από τις παραλίες της Μυκόνου, και τις πανάκριβες ξαπλώστρες της Ρόδου, όπου αναλώνει το χρόνο του βγάζοντας selfie και χωρίς βεβαίως να συμμερίζεται όσα περνούν οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, είναι φυσικό να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και για μια ακόμα φορά να ρίχνει λάσπη με ασύστολα ψέματα».

Ανταπαντώντας μέσω Twitter ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Καμμένο. «Ο άρτι αφιχθείς από τις Κάννες Καμμένος, με κατηγορεί σε non paper για τις διακοπές μου στην Ρόδο διότι θύμισα τις σπατάλες και τα ψέματά του» έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα